SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Tech Mahindra lanserar övervakningstjänst

För 5G och smarta enheter
Under årets Mobile World Congress presenterade den globala IT-tjänsteleverantören, Tech Mahindra, lanseringen av SANDSTORM, en tjänst för fjärrövervakning av nätverk i realtid. Den nya lösningen gör det möjligt för tjänsteleverantörer att mäta kundupplevelser på distans, på vilken enhet som helst, inklusive smartphones, surfplattor, smarta TV-apparater och till och med uppkopplade bilar.

SANDSTORM hjälper operatörer förstå hur appar interagerar med det faktiska nätverket på olika platser i realtid. Lösningen resulterar i snabbare applikationsutveckling, en bättre digital upplevelse för slutkunden och möjliggör en snabbare time-to-market.

– SANDSTORM kommer att revolutionera hur teleföretag övervakar sina nätverk och enheter. Plattformens gränssnitt och lättanvända verktyg möjliggör för våra kunder att snabbt sätta upp applikationer och få värdefulla insikter, vilket tidigare var omöjligt på distans och i realtid, säger Rohit Madhok, Global Head of Digital Engineering Services på Tech Mahindra.

SANDSTORM eliminerar behovet för ingenjörer att utföra tester ute i fält, vilket underlättar implementeringen av 5G. Med hjälp av plattformen blir det också möjligt för telekomföretag och privata nätverksoperatörer att utföra ett brett utbud av nätverksdiagnostik för att bland annat testa nätverkselement, roamingupplevelse och radiofrekvensoptimering.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-25
Southco säkrar EVÖkad personlig hygien Svenska företag ökade försäljningen
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?
2024-04-23
Reality Capture Från isen till affärslivetVisste du det här om magnetventiler?Panasonic anställer ny medarbetare i SverigeCognizant och Microsoft utökar AI-partnerskap
2024-04-22
Ny joystick gör jobbet enklareMekanisk delrenoveringLegendarisk maskin som går på vattenHLR-utbildning för före­tag inom industrivärlden NYHET! - Apparatskåp
2024-04-19
Swecon stödjer en hållbar racerbanaIndustrivågar är viktiga för modern produktionAI-förstärkt säkerhets­plattform visas av Cisco6 handfasta tips inför sjösättningenRamirent levererar till Vindpark Horshaga